Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Συναινεί ο Κ. Δομαζάκης σε ορισμό διοίκησης κοινής αποδοχής

«Απέστειλα σήμερα επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Εθνική Τράπεζα, στην οποία δηλώνω τη συναίνεσή μου στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου», δηλώνει.

Creta Farms: Συναινεί ο Κ. Δομαζάκης σε ορισμό διοίκησης κοινής αποδοχής

«Τα συμφέροντα της Creta Farm, των εργαζομένων και των μετόχων ήταν και παραμένουν πρώτη προτεραιότητά μου», υποστηρίζει ο μεγαλομέτοχος της αλλαντοβιομηχανίας σε ανακοίνωσή του.

«Στο πλαίσιο αυτό», συνεχίζει, «απέστειλα σήμερα επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Eθνική Tράπεζα στην οποία δηλώνω τη συναίνεσή μου στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής, όπως προφορικά δήλωσα και ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Αναμένω τη συγκεκριμενοποίηση της πρότασης προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει μετά τις ακατανόητες πρακτικές του κ. Εμ. Δομαζάκι και η εταιρεία να λειτουργήσει στο μεταβατικό στάδιο έως την εύρεση επενδυτή.

Οφείλω να επισημάνω ότι τόσο ο κ. Εμ Δομαζάκις προσωπικά όσο και οι εντολοδόχοι του στην εταιρεία δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, πλήττοντας την εξ εξελίξει διαδικασία ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή. Επιπλέον με δεδομένη τη θέση των τραπεζών σε σχέση με τη διοίκηση της Creta Farm, αδυνατώ να αντιληφθώ από ποιον αντλεί το δικαίωμα ο κ. Εμ Δομαζάκις να παραμένει ως καταληψίας στην εταιρεία», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v