Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στην Apollo προς 75 εκατ. το ποσοστό στην Gamenet

Η συμμετοχή της Intralot Italian Investments στην Gamenet ανέρχεται σε 20%. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και αρχές ανταγωνισμού.

Intralot: Στην Apollo προς 75 εκατ. το ποσοστό στην Gamenet

Η Intralot ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Ιntralot Italian Investments B.V υπέγραψε με την ιταλική εταιρεία «Gamma Bidco S.r.I.» (εταιρεία που συνεστήθη με κεφάλαια που διαχειρίζεται η Apollo Management IX, L.P.) συμφωνία πώλησης του ποσοστού συμμετοχής της στην Gamenet (6.000.000 μετοχές, ήτοι 20% του μετοχικού της κεφαλαίου), έναντι τιμήματος €75 εκατ.

Η συγκεκριμένη συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και αρχές ανταγωνισμού.

Συζητήσεις με ΟΤΕ για διεκδίκηση άδειας online τυχερών παιχνιδιών

Εξάλλου, η Intralοt, σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΤΕ για την από κοινού διεκδίκηση άδειας διενέργειας τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν κατόπιν ολοκλήρωσης της σε εξέλιξη διαδικασίας θέσπισης του σχετικού ρυθμιστικού πλαισίου, αναφέρει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο.

Σημειώνει πως δεσμεύεται να ενημερώσει τόσο το επενδυτικό κοινό όσο και τις ρυθμιστικές αρχές, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εφόσον συντρέξουν οι σχετικές προϋποθέσεις με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των μερών.

Επίσης, σε σχέση με την αναφορά της ως άνω επιστολής σε φήμες για εξαγορά μεριδίου της Intralοt από τον ΟΤΕ, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν είναι σε γνώση οποιασδήποτε τέτοιας συζήτησης ή απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v