Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταγγελία Viva κατά ART BG Ελλάδος για τη συναυλία του Bryan Adams

Η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση, την οποία κάλυψε τελικώς η VIVA. Ξεκίνησε ενέργειες για αθέτηση υποχρεώσεων.

Καταγγελία Viva κατά ART BG Ελλάδος για τη συναυλία του Bryan Adams

Η μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε κανονικά με την αποκλειστική συνδρομή της Viva.

Οπως αναφέρει η Viva σε σχετική ανακοίνωση, «παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη. Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά. Ταυτόχρονα, η Viva έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Η εν λόγω συναυλία έρχεται να προστεθεί στα 35.000 events που η Viva έχει υποστηρίξει στα τελευταία 10 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο των πολιτιστικών θεαμάτων, με πάνω από 46 εκατομμύρια εκδοθέντα εισιτήρια, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τους εκατομμύρια καταναλωτές που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο