Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica DPS: Αποκλειστική διάθεση της συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos

Δύο shop in a shops της φίρμας σε City Link και Golden Hall. Επίσημη πρώτη για τη συλλογή στην Αθήνα. Ενισχύεται το portfolio της εταιρίας

Attica DPS: Αποκλειστική διάθεση της συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos

Μια πολύχρονη συνεργασία με τον διεθνούς καριέρας -αλλά ελληνικής καταγωγής- John Varvatos ενισχύουν τα πολυκαταστήματα Attica, παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του σχεδιαστή.

Η Αττικά Πολυκαταστήματα επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου επώνυμων σημάτων και στις συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη δημιουργία διαφοροποιημένης εμπορικής πρότασης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε χθες στο Attica City Link, η πρώτη πανευρωπαική παρουσίαση της capsule συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos, παρουσία του ίδιου του σχεδιαστή, ο οποίος επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της πανευρωπαικής καμπάνιας του για την προώθηση της συλλογής, που σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος.

Η φίρμα John Varvatos κατέχει ξεχωριστή θέση με δύο αποκλειστικά shops in a shop στα πολυκαταστήματα Attica στο City Link και στο Golden Hall, εμπλουτίζοντας το τμήμα ανδρικής ένδυσης και υπόδησης που έχει αναπτύξει η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v