Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στην Cubico Ltd η K-Wind έναντι 18 εκατ. ευρώ

Η εισηγμένη έχει λαμβάνειν 15,96 εκατ. ευρώ κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και 2,015 εκατ. ευρώ εντός τριετίας. Πρόσθετο τίμημα 1 εκατ. σε περίπτωση ολοκλήρωσης του έργου επέκτασης της μονάδας στις Πλαταιές.

Intracom: Στην Cubico Ltd η K-Wind έναντι 18 εκατ. ευρώ

Την πώληση της θυγατρικής της στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας K-Wind ανακοίνωσε η Intracom Holdings, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες της στήλης Χαμαιλέων. 

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, στις 8.1.2020 υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «CUBICO SUSTAINABLE INVESTMENTS LIMITED», μία εκ των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων επενδύσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, για την πώληση και μεταβίβαση της, κατά ποσοστό 100%, θυγατρικής εταιρείας της INTRACOM HOLDINGS, «K-WIND ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «Κ-WIND ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ»).

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.04.2020.

Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των € 17.983.000, καταβλητέο τμηματικώς ως ακολούθως : ποσό € 15.968.000 κατά την ολοκλήρωσή της, ως ανωτέρω, και ποσό € 2.015.000 εντός τριετίας από την εν λόγω ολοκλήρωση.

Επίσης, προβλέπεται πρόσθετο τίμημα ποσού € 1.000.000 καταβλητέο σε περίπτωση ολοκλήρωσης εντός της επόμενης τριετίας με βάση τις οικείες εγκρίσεις του έργου της επέκτασης ισχύος κατά 12 MW του εν λειτουργία αιολικού σταθμού της K-WIND παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 21 MW στη θέση «Στέρνιζα» της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Η επιβεβαίωση των παραπάνω ποσών θα λάβει χώρα βάσει όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία, αναφέρει η εταιρία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v