Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Παραιτήθηκαν τρία μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ

Παραιτήθηκαν οι κκ. Μιχαήλ Μαδιανός, Βασίλειος Παρλαβάντζας και Στυλιανός Φράγκος. Στις 20 Μαρτίου η Επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων για τα ληξιπρόθεσμα Εγγυημένα Μετατρέψιμα Ομόλογα ύψους €249,5 εκατ.

Folli Follie: Παραιτήθηκαν τρία μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ

Η «Folli Follie» ανακοινώνει ότι οι κκ. Μιχαήλ Μαδιανός, Βασίλειος Παρλαβάντζας και Στυλιανός Φράγκος υπέβαλαν σήμερα τις παραιτήσεις τους από τη θέση τους ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι η Επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων για τα ληξιπρόθεσμα Εγγυημένα Μετατρέψιμα Ομόλογα ποσού 249.500.000 ευρώ λήξεως το 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2020, όπως είχε γράψει το Euro2day.gr.

Ειδικότερα, ο Εγγυητής δηλώνει ότι η επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων, η οποία θα λάβει υπόψη και, εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα υπερψηφίσει την αναφερόμενη στην Αρχική Ειδοποίηση Έκτακτη Απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Trust Deed, θα λάβει χώρα την 20η Μαρτίου 2020 (με ώρα έναρξης στις
11.00 π.μ.) στην έδρα του Εγγυητή.

Η απαρτία στην επαναληπτική Συνέλευση απαιτεί την παρουσία ενός ή περισσότερων προσώπων που κατέχουν Ομόλογα ή είναι πληρεξούσιοι ή αντιπρόσωποι και κατέχουν ή εκπροσωπούν συνολικά κατ’ τουλάχιστον το ένα τρίτο του ποσού κεφαλαίου των Ομολόγων, τα οποία θα είναι τότε ληξιπρόθεσμα.

*Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επαναληπτικής Συνέλευσης των ομολογιούχων, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v