Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο Computers: Τα μέτρα της εταιρείας για προστασία από τον κορωνοϊό

Κανονικά συνεχίζονται οι online και λοιπές παραγγελίες.

Πλαίσιο Computers: Τα μέτρα της εταιρείας για προστασία από τον κορωνοϊό

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα της «Πλαίσιο Computers AEBE» από την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, κανονικά συνεχίζονται οι online και λοιπές παραγγελίες. Τονίζεται, δε, ότι κάθε παραγγελία προετοιμάζεται από συνεργάτη της εταιρείας, που φοράει ειδικά γάντια και τη συσκευάζει σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά. Επίσης, οι οδηγοί είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια και μπορούν να παραδώσουν και ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα του καταναλωτή (ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της εταιρείας σημειώνουν ότι μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου δουλεύει ήδη από το σπίτι, ενώ έχουν μοιραστεί πάνω από 350 νέα laptops, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός εξοπλισμός για την εξυπηρέτηση των πελατών. Μεταξύ άλλων, χωρίστηκαν τα κεντρικά γραφεία σε ζώνες ασφαλείας, ώστε οι ομάδες έκτακτης ανάγκης, που έχουν παραμείνει, να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κάθονται πολύ πιο αραιά.

Όπως προσθέτουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας, υπάρχει ειδική ομάδα δράσης για τον ιό, με αποκλειστικό γιατρό και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για όλη την ομάδα του Πλαισίου σε όλη την Ελλάδα, ενώ στα γραφεία του Πλαισίου υπάρχει ιατρικός εξοπλισμός για την άμεση διάγνωση πιθανών συμπτωμάτων, με στόχο τη λήψη άμεσης δράσης.

«Φυσικά, ενθαρρύνουμε το #menoumespiti και υπενθυμίζουμε στους πελάτες μας ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια στο www.plaisio.gr, με δωρεάν μεταφορικά και άμεση παράδοση την επόμενη μέρα», συμπληρώνουν οι εκπρόσωποι του Πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v