Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρηματοδότηση 5 εκατ. σε Παπουτσάνη από EBRD

Η εισηγμένη εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει σε περαιτέρω επέκταση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της, καθώς και σε αναβάθμιση των διαδικασιών παραγωγής και του τμήματος Ερευνας και Ανάπτυξης.

Χρηματοδότηση 5 εκατ. σε Παπουτσάνη από EBRD

Η Παπουτσάνης ενισχύει το επενδυτικό της πρόγραμμα με χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). 

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει σε περαιτέρω επέκταση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της, καθώς και σε αναβάθμιση των διαδικασιών παραγωγής και του τμήματος Ερευνας και Ανάπτυξης.

Η συμφωνία υπεγράφη από τον αντιπρόεδρο της EBRD Alain Pilloux και τον CEO της εισηγμένης Μενέλαο Τασσόπουλο.

Η χρηματοδότηση της EBRD θα επιτρέψει στην Παπουτσάνης να βελτιώσει περαιτέρω την παραγωγή στη μονάδα της Ριτσώνας. 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που στηρίζουμε την Παπουτσάνης, μια από τις πλέον καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις. Ο κλάδος στην Ελλάδα έχει ισχυρές προοπτικές», τόνισε ο κ. Alain Pilloux.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Blue Ribbon της EBRD καθώς αναγνωρίζει το θετικό ιστορικό ανάπτυξης της εταιρείας. Την ίδια στιγμή, μας επιτρέπει να συνδεθούμε με την τεχνογνωσία ενός οργανισμού όπως η EBRD, ώστε να στηριχθεί η ανάπτυξη και η υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων τα επόμενα χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τασσόπουλος. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v