Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν επικοινωνία στα αποκλεισμένα χωριά Ξάνθης και Καστοριάς από τη Wind

H εταιρία προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής που βρίσκονται στο χωριό Έχινος του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη και στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά στον δήμο Βοΐου 1500’ προς όλους και 1.5 GB για 30 ημέρες.

Δωρεάν επικοινωνία στα αποκλεισμένα χωριά Ξάνθης και Καστοριάς από τη Wind

Έχοντας ως προτεραιότητα την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών επικοινωνίας στους συνδρομητές της και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR, η Wind προχωρά σε μια ακόμα ενέργεια που αφορά στην συνεχή συνδεσιμότητα των πελατών της.

Συγκεκριμένα, η WIND θέλοντας να στηρίξει τα αποκλεισμένα λόγω κορωνοϊού (COVID-19) χωριά της Ξάνθης και της Καστοριάς προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβολαίου και καρτοκινητής) που βρίσκονται στο χωριό Έχινος του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη και στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά στον δήμο Βοΐου 1500’ προς όλους και 1.5 GB για 30 ημέρες.

Η απόδοση της προσφοράς γίνεται αυτόματα με ταυτόχρονη ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από τους χρήστες.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία συμβάλει στην πρωτοβουλία #μένουμεσπίτι και φροντίζει ώστε να γίνεται η παραμονή στο σπίτι ακόμα πιο ευχάριστη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v