Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπόνους 5 εκατ. από τη Σκλαβενίτης στους εργαζόμενους

Η καταβολή της έκτακτης παροχής αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των υπαλλήλων αναφέρουν πηγές.

Μπόνους 5 εκατ. από τη Σκλαβενίτης στους εργαζόμενους

'Εκτακτο μπόνους συνολικού ύψους 5 εκατ. ευρώ κατέβαλε ήδη στους 25.000 εργαζόμενους της η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πηγές κοντά στην επιχείρηση.

Η καταβολή της έκτακτης παροχής αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των υπαλλήλων αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των καταναλωτών επεκτείνεται βαθμηδόν η υπηρεσία ημερήσιας διανομής και παράδοσης προιόντων μέσω της συνεργασίας της Σκλαβενίτης με την πλατφόρμα e-fodd.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπο της e-food.gr η υπηρεσία διανομής κατ΄ οίκον της που άρχισε να λειτουργεί την προηγούμενη Δευτέρα στο Περιστέρι πλέον εξυπηρετεί και τις περιοχές Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ. Δημήτριος.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από ένα “καλάθι” 2.500 βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα. Αν ο καταναλωτής παραγγείλει έως τις 4 μ.μ. η παράδοση γίνεται την ίδια ημέρα ενώ για παραγγελίες μετά τις 4:00 μ.μ, η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v