Νέος γενικός διευθυντής για την L’Oréal Hellas

Ο Άλεξ Ντέιβιντσον θα διαδεχθεί τον Μεχντί Κουμπάν που ήταν γενικός διευθυντής της L'Oréal Hellas από την 1η Νοεμβρίου, 2017.

Νέος γενικός διευθυντής για την L’Oréal Hellas

Η L'Oréal Hellas ανακοίνωσε ότι από σήμερα, ο Άλεξ Ντέιβιντσον αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή της εταιρείας, με κύριο στόχο τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας στην ελληνική αγορά στο πλαίσιο νέων και αναδυόμενων προκλήσεων.

Ο κ. Ντέιβιντσον θα διαδεχθεί τον Μεχντί Κουμπάν που ήταν γενικός διευθυντής της L'Oréal Hellas από την 1η Νοεμβρίου, 2017.

Ο νέος γενικός διευθυντής της L'Oréal Hellas, ο οποίος κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, προσχώρησε στον Όμιλο το 2016, ως γενικός διευθυντής του κλάδου δερμοκαλλυντικών προϊόντων για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Υπό την ηγεσία του, ο κλάδος σημείωσε σημαντική άνοδο, με ετήσιους διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης, ενώ εξασφάλισε και ηγετική θέση στον ιατρικό και ψηφιακό τομέα, χτίζοντας παράλληλα ισχυρές συνεργασίες με τους πελάτες.

Βασική αποστολή του κ. Ντέιβιντσον στην Ελλάδα, θα είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους της L'Oréal Hellas, αλλά και τους συνεργάτες της να αντιμετωπίσουν την κρίση της πανδημίας COVID-19 και στη συνέχεια, να εξασφαλίσει τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της L'Oréal Hellas στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Κουμπάν και ο κ. Ντέιβιντσον επιβεβαίωσαν την ισχυρή δέσμευση της L'Oréal στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Όπως τόνισαν και οι δύο: «Η L'Oréal Hellas θα συνεχίσει δυναμικά να στηρίζει την ελληνική κοινωνία και να συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία, προάγοντας την αειφορία, την κοινωνική ευθύνη και την ηθική»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v