Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εως το 2023 Διευθύνων Σύμβουλος ο Τσαμάζ

Η σύμβαση περιλαμβάνει τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι επικεφαλής του ομίλου ΟΤΕ, της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας στην Ελλάδα, από το Νοέμβριο του 2010.

ΟΤΕ: Εως το 2023 Διευθύνων Σύμβουλος ο Τσαμάζ

Την ανανέωση της διάρκειας της σύμβασης του διευθύνοντος συμβούλου Μιχάλη Τσαμάζ μέχρι την 30ή Ιουνίου του 2023, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι επικεφαλής του ομίλου OΤE, της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας στην Ελλάδα, από το Νοέμβριο του 2010 και ηγήθηκε του μετασχηματισμού του ομίλου σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «υπό τη διοίκησή του, ο όμιλος OΤE εξυγίανε τα οικονομικά του, δημιούργησε νέες πηγές εσόδων, και μετασχηματίστηκε σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας με τον πελάτη στο επίκεντρο και την COSMOTE ως ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του ομίλου σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Η υγιής χρηματοοικονομική του θέση, επιτρέπει στον όμιλο OΤE να εφαρμόζει ένα εκτεταμένο, πολυετές σχέδιο επενδύσεων σε δίκτυα οπτικών ινών, κινητής νέας γενιάς, υπηρεσιών πληροφορικής και συνδρομητικής τηλεόρασης, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της χώρας και συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος».

Από το 2001, «ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στον OΤE, επιβλέποντας την πορεία των θυγατρικών του ομίλου εκτός Ελλάδος και συνεισφέροντας στην εξυγίανση των διεθνών δραστηριοτήτων. Έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων θυγατρικών του OΤE και της COSMOTE στο εξωτερικό και μέλος του Δ.Σ. της ΕΕ, στην Μεγάλη Βρετανία. Πριν την ένταξή του στον OΤE, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Vodafone και η Philip Morris».

Ο Μιχάλης Τσαμάζ «είναι ένθερμος υποστηρικτής της τεχνολογίας ως μέσου για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Από το 2016, έθεσε ως όραμα για τον όμιλο OΤE να γίνει παράδειγμα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Από τη θέση του ως Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας του ΣΕΒ και ως μέλος του Athens Digital Council, επικεντρώνεται στη δημιουργία προτάσεων και τη χάραξη πολιτικών που θα συμβάλλουν στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα και την ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας για τα οφέλη της νέας ψηφιακής εποχής». Ο κ. Τσαμάζ έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v