Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καράτζη: Με 97,61% η ΑΝΤΚΑΡ μετά τη δημόσια πρόταση

Η καταβολή του Προσφερόμενου Τιμήματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει περί την 16.04.2020.

Καράτζη: Με 97,61% η ΑΝΤΚΑΡ μετά τη δημόσια πρόταση

Τα αποτελέσματα της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της ΑΝΤΚΑΡ για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Καράτζη έναντι ανταλλάγματος 10 ευρώ ανά μετοχή της μετρητοίς, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερθεισών Μετοχών, ο Προτείνων θα κατέχει συνολικά 7.549.457 Μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 51,43% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ενώ κατά την ίδια ημερομηνία ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα θα κατέχουν συνολικά 14.329.661 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 97,61% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Πρόσθετες Μετοχές που τυχόν αποκτήσει ο Προτείνων μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ως άνω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό.

Η καταβολή του Προσφερόμενου Τιμήματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει περί την 16.04.2020. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., ως Διαχειρίστρια, δηλαδή ως υπεύθυνη τράπεζα για να παραλάβει τις Δηλώσεις Αποδοχής και των συνοδευτικών αυτής εγγράφων και να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Νόμου, θα καταβάλει το Προσφερόμενο Τίμημα σε κάθε Αποδεχθέντα Μέτοχο για λογαριασμό του Προτείνοντα, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αυτός/αυτή έχει επιλέξει στην οικεία Δήλωση Αποδοχής, δηλαδή: είτε (i) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του/της στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., είτε (ii) τοις μετρητοίς στον Αποδεχθέντα Μέτοχο σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. στην Ελλάδα, με την προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του/της (για νομικά πρόσωπα, την εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής των ατόμων που νόμιμα υπογράφουν για την εταιρεία, από συνεργαζόμενη τράπεζα) και έγκυρου αντιγράφου της Δήλωσης Αποδοχής, είτε (iii) με πίστωση του Χειριστή του Αποδεχθέντα Μετόχου.

Ο προτείνων θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Δικαιώματος Εξαγοράς ή και του Δικαιώματος Εξόδου,  θα ζητήσει τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών από το Χ.Α. και την υποβολή σχετικού αιτήματος από την Εταιρεία προς την Ε.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v