Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτίριο γραφείων στο Μαρούσι απέκτησε η Trastor

Η εισηγμένη ολοκλήρωσε τη συναλλαγή απόκτησης κτιρίου γραφείων συνολικής επιφάνειας 3.716 τ.μ., με πέντε ορόφους και δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Στα 6,35 εκατ. το τίμημα.

Κτίριο γραφείων στο Μαρούσι απέκτησε η Trastor

H Trastor A.E.E.A.Π. σε συνέχεια της από 19.12.2019 ανακοίνωσής της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ολοκλήρωση της απόκτησης ακινήτου που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 57, στο Μαρούσι.

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο γραφείων συνολικής επιφάνειας 3.716 τ.μ., το οποίο αποτελείται από χώρους γραφείων που εκτείνονται σε πέντε επίπεδα και δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε 6.350.000 Ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά: «Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αντιμετώπισης του COVID-19 εισερχόμαστε σε μια νέα περίοδο ευθύνης, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας. Σε αυτήν την εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης, ο κλάδος του Real Estate φιλοδοξεί να γίνει καταλύτης θετικών αποτελεσμάτων. Στην Trastor, προσαρμόζοντας τη λειτουργία μας στις συνθήκες της νέας κανονικότητας, με κύριο γνώμονα την προστασία των εργαζομένων μας, δεν σταματάμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα. Εφαρμόζοντας πιστά το επενδυτικό μας πλάνο, διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας, δημιουργούμε αποδόσεις για τους μετόχους μας, και ενισχύουμε την απασχόληση. Προχωράμε μπροστά, με εμπιστοσύνη στην ελληνική αγορά ακινήτων, στηρίζοντας έμπρακτα την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v