Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με θερμικές κάμερες και μέτρα προστασίας ανοίγουν Golden Hall και Mall Athens

Επαναλειτουργία με βάση τα νέα δεδομένα για τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development. Τα μέτρα προστασίας για τους καταναλωτές και τους εργαζόμενους. Κλειστά καταστήματα εστίασης και κινηματογράφοι.

Με θερμικές κάμερες και μέτρα προστασίας ανοίγουν Golden Hall και Mall Athens

Προσαρμοσμένη στα δεδομένα που ορίζει η πανδημία θα είναι η λειτουργία των εμπορικών κέντρων της Lamda Development από αύριο Δευτέρα 18 Μαϊου.

Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos ανεβάζουν ρολά μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει το άνοιγμα των mall, τα οποία θα λειτουργήσουν με το ίδιο ωράριο που είχαν προ του lockdown.

Το πακέτο των μέτρων προστασίας περιλαμβάνει διαρκή έλεγχο για την τήρηση των αποστάσεων, συσκευές απολύμανσης χεριών σε όλα τα εμπορικά, συνεχή απολύμανση κοινόχρηστων χώρων, αλλά και απολύμανση WC κάθε 15’.

Επιπρόσθετα, τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν συσκευές προμήθειας γαντιών μιας χρήσης (από την Τετάρτη 20 Μαΐου), αλλά και θερμικές κάμερες (από την Πέμπτη 21 Μαΐου)

Όπως γίνεται γνωστό από τη διοίκηση της Lamda Development, θα υπάρχει κλιματισμός προσαγωγής 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ θα υιοθετηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας εργαζομένων, όπως η καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού).

Με βάση τα ισχύοντα, επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 20 τμ., ενώ χρήση ανελκυστήρων μπορεί να γίνει μόνο από ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ

Τέλος τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά έως τις 25 Μαΐου, ενώ κλειστές θα παραμείνουν και οι κινηματογραφικές αίθουσες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v