Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Αλλαγές στο «παρά πέντε» στα σχήματα των διεκδικητών

Αποχωρεί από την κούρσα η σύμπραξη Volton-OTS, αλλαγές και ανακατατάξεις σε ένα ή δύο από τα υπόλοιπα σχήματα. Αύριο η καταληκτική ημερομηνία για δεσμευτικές προσφορές.

SingularLogic: Αλλαγές στο «παρά πέντε» στα σχήματα των διεκδικητών

Αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την εξαγορά του ομίλου SingularLogic, με αξιοσημείωτες ανατροπές να λαμβάνουν χώρα λίγο προτού η όλη διαδικασία μπει στην… τελική ευθεία.

Με βάση παλαιότερο ρεπορτάζ, υπήρχαν έξι ενδιαφερόμενα σχήματα που είχαν εκδηλώσει πρόθεση να εξαγοράσουν τη θυγατρική της MIG:

  • Η σύμπραξη Quest Holdings με τη SoftOne του Πάνου Γερμανού
  • Η Profile σε συνεργασία με την Entersoft
  • Η Epsilon Net
  • Volton με OTS
  • Η In Digital και
  • Το αμερικανικό fund Sky Box, στο οποίο έχει επενδύσει και το fund CVC (γνωστό για τις επενδύσεις του στον κλάδο της υγείας και όχι μόνο).

Πηγές της αγοράς ωστόσο εκτιμούν ότι τα σχήματα που αναμένεται να υποβάλουν προσφορά θα είναι έως πέντε, όπως επίσης ότι σε ένα ή δύο εξ αυτών θα δούμε σημαντικές διαφοροποιήσεις, με αλλαγές-προσθήκες συμμάχων.

Ειδικότερα, ακούγεται τελικά πως δεν θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά το σχήμα Volton-OTS, ενώ τουλάχιστον ένα άλλο σχήμα θα «κατεβεί με ενισχύσεις».

Σε κάθε περίπτωση, οι προτάσεις θα υποβληθούν με αιρέσεις και το σχήμα που τελικά θα επικρατήσει, θα προχωρήσει σε due diligence προκειμένου να οριστεί το ακριβές τίμημα της πώλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v