Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Στις 6 Αυγούστου η εκδίκαση για το 106α

Η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται από κοινού με τους πιστωτές της για την οριστικοποίηση των όρων της συμφωνίας εξυγίανσής της, δηλώνει η διοίκηση.

Folli Follie: Στις 6 Αυγούστου η εκδίκαση για το 106α

Στις 6 Αυγούστου θα συζητηθεί το αίτημα της Folli Follie για υπαγωγή στο άρθρο 106α του πτωχευτικού, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι δεν δόθηκε προστασία με προσωρινή διαταγή. 

Αναλυτικά: 

Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική κι Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η «Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 18 Ιουνίου 2020 ανακοίνωσης σχετικά με την κατατεθείσα αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων κατ’ άρθρον 106α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης της αίτησης την 6η Αυγούστου 2020 χωρίς να κάνει δεκτό αίτημα για παροχή προστασίας με προσωρινή διαταγή.

Η Εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται από κοινού με τους πιστωτές της για την οριστικοποίηση των όρων της συμφωνίας εξυγίανσής της, τους οποίους θα υποβάλει προς έγκριση από τις συνελεύσεις των ομολογιούχων πιστωτών της εντός των επόμενων εβδομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v