Βιοιατρική, Ιατρικό Αθηνών, Ιατρόπολις: Δωρεάν τεστ του ιού στα σώματα ασφαλείας

Σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, η προσφορά ισχύει για όλο το προσωπικό με έδρα την Αττική και την Θεσσαλονίκη. Η εξέταση θα γίνεται με τεστ της εταιρίας Abbott, σε αυτόματους ανοσολογικούς αναλυτές.

Βιοιατρική, Ιατρικό Αθηνών, Ιατρόπολις: Δωρεάν τεστ του ιού στα σώματα ασφαλείας

Οι Όμιλοι Βιοιατρική, Ιατρικό Αθηνών και Ιατρόπολις αναγνωρίζοντας τον πολύ σημαντικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού σώματος, καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος στις ιδιαίτερες αυτές στιγμές που βιώνει η χώρα μας, προσφέρουν σε όλο το προσωπικό τους με έδρα την Αττική και την Θεσσαλονίκη, δωρεάν εξέταση αντισωμάτων IgG έναντι του ιού SARS-COV-2, σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση.

Η προσφορά εντάσσεται στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των τριών ομίλων και αποτελεί μια έμπρακτη έκφραση ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία όλων μας. Η σχετική δωρεά έχει γίνει αποδεκτή από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Η εξέταση θα γίνεται με τεστ της εταιρίας Abbott, σε αυτόματους ανοσολογικούς αναλυτές.

Μπροστά στις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας, οι όμιλοι Βιοιατρική, Ιατρικό Αθηνών και Ιατρόπολις σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς την κατεύθυνση της υγειονομικής θωράκισης της χώρας, τόσο για την ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων, όσο και των τουριστών, συνεισφέροντας με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην αποτροπή μελλοντικών κυμάτων της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v