Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Χριστίνα Παπανδρέου νέα γενική οικονομική διευθύντρια της ΕΛΓΕΚΑ

Τη θέση κατείχε μέχρι σήμερα ο Άρις Χατζατουριάν, ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής ως επικεφαλής των ευρύτερων επενδυτικών δραστηριοτήτων του ομίλου.

Η Χριστίνα Παπανδρέου νέα γενική οικονομική διευθύντρια της ΕΛΓΕΚΑ

Η Χριστίνα Παπανδρέου αναλαμβάνει νέα γενική οικονομική διευθύντρια του ομίλου ΕΛΓΕΚΑ από σήμερα Παρασκευή.

Τη θέση κατείχε ο Άρις Χατζατουριάν, ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής ως επικεφαλής των ευρύτερων επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελγέκα, η κα Χριστίνα Παπανδρέου διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις, τόσο σε ελληνικό όσο και σε πολυεθνικό περιβάλλον, με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα χρηματοοικονομικά, IT, business transformation και Logistics.

Μεταξύ άλλων, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στις εταιρείες Elbisco, Baker Master, Σκλαβενίτης, Νίκας και Unilever Hellas.

Επίσης, η κα Χριστίνα Παπανδρέου, αναλαμβάνει από σήμερα και ως υπεύθυνη σχέσεων της εταιρίας με τους επενδυτές, με σκοπό τη συνεχή κάλυψη των υποχρεώσεών της ΕΛΓΕΚΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, αρμοδιότητα που από την 21.02.2017 είχε ανατεθεί στον κ. Άρι Χατζατουριάν, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά έως και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v