Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΠΕΕ: Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική πλατφόρμα ECOTEX

Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί τόσο από πλευράς εργαζομένων στον κλάδο ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας όσο και από πλευράς φοιτητών ξεπερνά κάθε προσδοκία, αναφέρει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος.

ΣΕΠΕΕ: Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική πλατφόρμα ECOTEX

Τέλος Ιουλίου ολοκληρώνεται το ευρωπαϊκό έργο ECOTEX του προγράμματος Erasmus+, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), αναφέρει σε ανακοίνωση. Στα πλαίσια του έργου έχει αναπτυχθεί εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Ειδικός Αειφορίας στον κλάδο ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας».

Το εκπαιδευτικό υλικό χωρίζεται σε 4 ενότητες:

  1. Διαχείριση Αειφορίας
  2. Περιβαλλοντική Απόδοση
  3. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  4. Κυκλική Οικονομία

Το υλικό φιλοξενείται στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Udemy στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν για να έχουν πρόσβαση τόσο στο εκπαιδευτικό υλικό όσο και σε εκπαιδευτικά βίντεο με υπότιτλους και παραδείγματα καλών πρακτικών που έχουν συμπεριληφθεί.

Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί τόσο από πλευράς εργαζομένων στον κλάδο ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας όσο και από πλευράς φοιτητών ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Από τις αρχές Μαρτίου έως τις 28 Ιουλίου 3.208 άτομα από 121 χώρες έχουν εγγραφεί και έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα, αξιολογώντας την πλατφόρμα με 4,3 με άριστα το 5. Επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter και facebook) το έργο έχει πάνω από 830 ακόλουθους μέχρι στιγμής, σημειώνει η ανακοίνωση.

Η πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα είναι εύκολη και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγγραφής και παρακολούθησης. Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο site του ΣΕΠΕΕ www.greekfashion.gr και να επιλέξουν το banner του ECOTEX “Sustainability Expert”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v