Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Retail Link πιστοποιημένος από την ΑΑΔΕ πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου παρόχου προσφέρει στο πελατολόγιο μια σειρά από φορολογικά κίνητρα.

H Retail Link πιστοποιημένος από την ΑΑΔΕ πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Η Retail Link, μέλος του Ομίλου Entersoft, με πολυετή ηγετική θέση στα συστήματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης, είναι πλέον πιστοποιημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου παρόχου προσφέρει στο πελατολόγιο μια σειρά από φορολογικά κίνητρα, όπως αναγράφονται στο νέο άρθρο 71ΣΤ το οποίο προστέθηκε στο άρθρο 48 του σχετικού Νομοσχεδίου Ν.4172/2013.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των δεδομένων των πελατών της Retail Link εξασφαλίζεται μέσω ISO 27001, ασφάλισης από διεθνή οίκο, καθώς και συμβάσεις εμπιστευτικότητας, ενώ καλύπτει πλήρως όλες τις προδιαγραφές για την υπηρεσία Mydata της AAΔΕ προσφέροντας συσχέτιση παραστατικών, διαχείριση παραστατικών (εκδότη/λήπτη), αποστολή εγγράφων σύνοψης και reporting logging notifications.

Η εταιρεία, ως πιστοποιημένος πάροχος κατά Peppol για την ηλεκτρονική τιμολόγηση με το Δημόσιο και μέλος του “OpenPEPPOLAuthority”, η Retail Link παρακολουθεί τις εξελίξεις στο τομέα ώστε οι πελάτες της να μπορούν να ενταχθούν στο PEPPOL Network, για ανταλλαγή και οποιωνδήποτε Β2Β μηνυμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v