Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση «CoVid-Shield» επίπεδο High στην κλινική Ευαγγελίστρια

Το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria και καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες, τις οποίες ένας Οργανισμός πρέπει να εφαρμόσει.

Πιστοποίηση «CoVid-Shield» επίπεδο High στην κλινική Ευαγγελίστρια

Η Ιδιωτική παθολογική κλινική Ευαγγελίστρια Α.Ε. είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «CoVid-Shield» (επίπεδο High) από τον κορυφαίο ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria, με στόχο την καλύτερη δυνατή προστασία των νοσηλευομένων, καθώς και του ιατρικού-νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της, έναντι στην πανδημία της νόσου COVID19.

Το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria και καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες, τις οποίες ένας Οργανισμός πρέπει να εφαρμόσει, σύμφωνα πάντα με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οδηγίες, για την πρόληψη της εισροής ή της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού, στις εγκαταστάσεις του.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η κλινική Ευαγγελίστρια Α.Ε. ως η πλέον εξειδικευμένη κλινική στη νοσηλεία και στη φροντίδα των χρονίως πασχόντων ασθενών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και στο πλαίσιο της κοινωνικής συνείδησης και ευαισθησίας, αποφασίστηκε η πιστοποίηση της με το ιδιωτικό σχήμα «CoVid-Shield» με στόχο:

  • Την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εισροής, μετάδοσης και διασποράς του Covid-19 στις εγκαταστάσεις μας
  • Την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης έναντι της πιθανής έκθεσης των ασθενών και του προσωπικού της κλινικής (ακούσια ή εκούσια) στον Covid-19
  • Τη διαχείριση πιθανών περιστατικών Covid-19 με οργανωμένο, άμεσο και θωρακισμένο τρόπο, με βάση τις προτεινόμενες δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε σχέση με άτομα τα οποία έρχονται σε άμεση ή έμμεση επαφή, όπως οι εργαζόμενοι, συνεργάτες, προμηθευτές πελάτες, επισκέπτες και άλλα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη, σε όλες τις φάσεις δραστηριότητας της κλινικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v