Trastor: Απέκτησε την «Δωρίδα Κτηματική» έναντι €9,5 εκατ.

H επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

Trastor: Απέκτησε την «Δωρίδα Κτηματική» έναντι €9,5 εκατ.

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία έχει στην ιδιοκτησία της μια εμπορική αποθήκη συνολικής επιφάνειας 25.095 τ.μ επί γηπέδου εμβαδού 62.761 τ.μ που βρίσκεται στην θέση «Ρουπάκι» ή «Μελίσσια» στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλήρως μισθωμένη.

Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας ανήλθε σε €9.505.477,36 ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού της αποκτηθείσας εταιρείας ανέρχεται σε € 15,45 εκ. H επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής αγοράς ακινήτων επεκτείνονται οι επενδύσεις της Εταιρείας, μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών ανώνυμης εταιρείας και την προσθήκη μιας εμπορικής αποθήκης υπερσύγχρονων προδιαγραφών. Το επενδυτικό ενδιαφέρον της Trastor επικεντρώνεται στην απόκτηση ακινήτων logistics, που διαθέτουν ή δύνανται μελλοντικά να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία. Με προσεκτικά μελετημένες επενδυτικές κινήσεις, δημιουργούμε σταθερά ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών logistics centres, με προτεραιότητα την μεγιστοποίηση των αποδόσεων και με έμφαση στην υπεύθυνη ανάπτυξη της Eταιρείας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v