Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβλήθηκε για τις 4/9 η γενική συνέλευση της MIG

Η προγραμματισμένη για σήμερα τακτική γενική συνέλευση αναβλήθηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου, μετά από αίτημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Αναβλήθηκε για τις 4/9 η γενική συνέλευση της MIG

Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε ότι κατά την σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων παρέστησαν νομίμως 41 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 37,98% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.

Κατόπιν αιτήματος της μετόχου «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», η οποία εκπροσωπούσε ποσοστό μεγαλύτερο του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, η συζήτηση και λήψη απόφασης επί όλων των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης αναβλήθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 141 παρ. 5 του Ν. 4548/2018, για την Παρασκευή 04/09/2020 και ώρα 13:00 στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναβολή έγινε γιατί υπάρχουν περίπλοκα διαδικαστικά ζητήματα που πρέπει να επεξεργαστεί ο όμιλος καθώς σχετίζονται με φορολογικά και νομικά θέματα.

 Στη μετ’ αναβολή Τακτική Γενική Συνέλευση μπορούν να μετάσχουν και νέοι μέτοχοι, τηρουμένων των σχετικών διατυπώσεων συμμετοχής, βάσει της ιδίας ημερομηνίας καταγραφής (16/08/2020).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v