Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω application από τον Γερμανό

Οι καταναλωτές κερδίζουν πόντους από τις αγορές τους, που μπορούν να εξαργυρώσουν σε κουπόνια έκπτωσης καθώς και άλλα ειδικά προνόμια.

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω application από τον Γερμανό

Ο Γερμανός φέρνει τη νέα εφαρμογή G App και επιβραβεύει τους καταναλωτές για τις αγορές τους στα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο eshop www.germanos.gr, προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, προσωποποιημένες προσφορές, αλλά και ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή G App στο κινητό ή το Tablet τους (android & iOS), οι καταναλωτές απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, όπως:

  • Κερδίζουν πόντους από τις αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ και τους εξαργυρώνουν σε κουπόνια έκπτωσης (5€, 10€, 20€, 50€), για τις επόμενες αγορές τους.
  • Συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας, αποκλειστικά μέσω του G App.
  • Παρακολουθούν μέσα από το G App, ανά πάσα στιγμή, τις συναλλαγές τους από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το www.germanos.gr.
  • Ενημερώνονται για τις αποκλειστικές προσφορές της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Επίσης, η εφαρμογή τους προτείνει σχετικά προϊόντα, με την αγορά των οποίων κερδίζουν extra πόντους για εξαργύρωση.
  • Παίζουν παιχνίδια, κερδίζοντας επιπλέον πόντους, και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας. 
  • Το G App θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, που θα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Κάθε κίνηση στο G App επιβραβεύεται με πόντους: η εγγραφή στην εφαρμογή, οι εβδομαδιαίες συνδέσεις (login) κάθε χρήστη, οι κοινοποιήσεις στα social media, η πρόσκληση σε άλλους να κατεβάσουν το app, κ.ά.
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v