Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Euronet εισάγει τη νέα υπηρεσία «ΑΤΜ στην Κοινότητα»

Εξασφαλίζει πρόσβαση σε μετρητά σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

H Euronet εισάγει τη νέα υπηρεσία «ΑΤΜ στην Κοινότητα»

Η Euronet Worldwide, Inc., ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών πληρωμών σε παγκόσμια κλίμακα, με παρουσία σε 170 χώρες και περισσότερα από 50.000 ΑΤΜ υπό τη διαχείρισή της, ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία «ΑΤΜ στην Κοινότητα», με στόχο την εύκολη και διαρκή πρόσβαση των πολιτών σε μετρητά σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Η νέα υπηρεσία έρχεται ως απάντηση στις αυξανόμενες δυσκολίες συμπολιτών μας να έχουν εύκολη πρόσβαση στα μετρητά τους, ειδικά με τη διαφαινόμενη τάση μείωσης τραπεζικών καταστημάτων και απόσυρσης τραπεζικών ΑΤΜ. Η Εuronet έχει πολυετή παρουσία στην Ελλάδα και έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερα από 1.000 ΑΤΜ σε όλη την επικράτεια. Η νέα υπηρεσία «ΑΤΜ στην Κοινότητα» παρέχεται ήδη
σε περισσότερα από 40 σημεία σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς συμπολίτες μας για εύκολη πρόσβαση στα μετρητά, χωρίς την ανάγκη επίπονων μετακινήσεων.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η χρήση των μετρητών εξακολουθεί να αποτελεί κυρίαρχη επιλογή των καταναλωτών, με ποσοστό σε συναλλαγές με μετρητά στην Ελλάδα μεγαλύτερο από 80%. Η δυνατότητα που παρέχουν τα ΑΤΜ της Εuronet για απρόσκοπτη πρόσβαση σε μετρητά 24x7 κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική από τους χρήστες.

«Η πρόσβαση στα μετρητά είναι μια σημαντική υπηρεσία για κάθε πολίτη, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, όπου τελευταία παρατηρούμε το φαινόμενο οι τράπεζες να μειώνουν τη δραστηριότητά τους. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συνδράμουμε ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία που συχνά αναγκάζονται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για να αποκτήσουν πρόσβαση στα χρήματα τους, επιβαρυνόμενοι με πρόσθετο κόστος σε χρόνο και χρήμα», δήλωσε η Ιωάννα Κρικελλή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Euronet στην Ελλάδα.

Η υπηρεσία «ΑΤΜ στην Κοινότητα» είναι ειδικά σχεδιασμένη για Δήμους και Κοινότητες που ενδιαφέρονται να παρέχουν τη δυνατότητα για ανάληψη μετρητών στους πολίτες τους, παρέχοντας τον κατάλληλο χώρο, με τη Euronet να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη εγκατάστασης, τροφοδοσίας και λειτουργίας των ΑΤΜ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v