Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Απολογείται η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Οι Δημήτρης, Τζώρτζης και Καίτη Κουτσολιούτσου καλούνται να απολογηθούν για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, που επισείουν ακόμη και προφυλάκιση.

Folli Follie: Απολογείται η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Εξηγήσεις ενώπιον των ανακριτικών αρχών σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie θα δώσουν σήμερα τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

Οι Δημήτρης (φωτ.), Τζώρτζης και Καίτη Κουτσολιούτσου καλούνται να απολογηθούν για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, που επισείουν ακόμη και προφυλάκιση.

Τον τελικό λόγο θα έχουν βεβαίως η 35η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας, οι οποίοι θα αποφανθούν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, αφού ακούσουν τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έχουν κληθεί να απολογηθούν στην ανακρίτρια για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα, στελέχη της εταιρείας το επίδικο διάστημα, ενώ οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν απολογηθεί στην ανακρίτρια και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v