Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νοκ άουτ βγήκε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo!

Στο εμπορικό site της αλυσίδας αναφέρει ότι έως τις 26 Νοεμβρίου δεν δύναται να υποδεχτεί νέες παραγγελίες εξαιτίας του τεράστιου όγκου που ήδη καλείται να διεκπεραιώσει.

Νοκ άουτ βγήκε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo!

Την πρώτη παρενέργεια από το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων καταγράφει η αλυσίδα Jumbo, η οποία δηλώνει την αδυναμία υποδοχής νέων ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Ειδικότερα, στο εμπορικό site της αλυσίδας αναφέρει ότι έως τις 26 Νοεμβρίου δεν δύναται να υποδεχτεί νέες παραγγελίες εξαιτίας του τεράστιου όγκου που ήδη καλείται να διεκπεραιώσει.

Κατά πληροφορίες ο όγκος των ανεκτέλεστων παραγγελιών αγγίζει τις 40.000-50.000.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο, με τα καταστήματα του Ομίλου να παραμένουν ανοιχτά σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, οι πωλήσεις σημείωσαν σημαντική αύξηση κατά +12,7% περίπου, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019.

H βελτίωση στον κύκλο εργασιών του Οκτωβρίου διόρθωσε ακόμη περισσότερο τη γενικότερη απογοητευτική εικόνα του 2020, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις για τον Όμιλο κατά το σύνολο των πρώτων 10 μηνών να εμφανίζονται πλέον μειωμένες κατά -7% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι στο εννεάμηνο 2020, οι πωλήσεις του Ομίλου εμφανίζονταν μειωμένες κατά -9,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v