Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εuromedica: Στη διάθεση του Δημοσίου οι 29 κλίνες ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Δύο κλινικές του Oμίλου Euromedica, μέλη του ΣΕΚ στη Θεσσαλονίκη, συνδράμουν ενεργά το δημόσιο σύστημα υγείας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Εuromedica: Στη διάθεση του Δημοσίου οι 29 κλίνες ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Την πλήρη συμπαράσταση στη μάχη που δίνει η ελληνική πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας δηλώνει ο Όμιλος Εuromedica.

Αυτή τη στιγμή, δύο κλινικές του Oμίλου Euromedica, μέλη του ΣΕΚ στη Θεσσαλονίκη, συνδράμουν ενεργά το δημόσιο σύστημα υγείας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Από τις αρχές Νοεμβρίου ο Όμιλος έθεσε στη διάθεση του δημοσίου συστήματος υγείας 117 κλίνες και τις 29 κλίνες ΜΕΘ, δηλαδή το 100% των κλινών ΜΕΘ που διαθέτει στην περιοχή.

Στον «Κυανού Σταυρό» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχε 81 κλίνες, ήδη νοσηλεύονται περισσότεροι από 60 ασθενείς μη-Covid που έχουν μεταφερθεί από το δημόσιο σύστημα υγείας. Η κλινική συμπράττει και στις εφημερίες του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ταυτόχρονα η Γενική Κλινική, μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την επίταξή της, βρίσκεται στη διάθεση του δημοσίου στο σύνολό της.

Η διοίκηση του Oμίλου Euromedica, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι στρατευμένοι στο κάλεσμα της κοινωνίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Παράλληλα η Euromedica ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα, όταν θα κυκλοφορήσει το εμβόλιο, δηλώνοντας την πρόθεσή της να διαθέσει τις μονάδες της για τις ανάγκες των μαζικών εμβολιασμών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v