Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκανε πρεμιέρα το sklavenitis.gr

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της αλυσίδας. Η μετάβαση από το caremarket στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα. Πως λειτουργεί και ποιες περιοχές εξυπηρετεί.

Εκανε πρεμιέρα το sklavenitis.gr

Πρεμιέρα κάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, σηματοδοτώντας τη μετάβαση στη νέα εποχή κατανάλωσης, αλλά και την ολοκλήρωση σημαντικών επενδύσεων εκ μέρους του ομίλου.

Η αλυσίδα διέθετε ήδη ηλεκτρονική παρουσία μέσω του e-shop της caremarket.gr, το οποίο είχε εξαγοράσει, και το οποίο πλέον «συγχωνεύεται» με το νέο Sklavenitis.gr. H αλυσίδα εξακολουθεί να διατηρεί τη συνεργασία και με την πλατφόρμα της efood.gr στον τομέα διανομής παραγγελιών σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο και σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ μέρους της εταιρείας, το ηλεκτρονικό κατάστημα βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας με ορίζοντα ολοκλήρωσης της δομής και της λειτουργίας του μέσα στο α’ τρίμηνο του 2021. Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής ενώ σύντομα, θα καλύπτει και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Σε ότι αφορά τις παραδόσεις αυτές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00, για αγορές από 30 ευρώ και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει χρέωση, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα, αλλά δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.), εξαιτίας της ειδικής ρύθμισης που έχει ενεργοποιήσει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Οι τιμές, αλλά και οι τρόποι πληρωμής είναι ακριβώς ίδιοι με ότι προσφέρει και το φυσικό δίκτυο της Σκλαβενίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v