Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Trastor επεκτείνει τη παρουσία της στο κτίριο γραφείων στη Φιλελλήνων & ‘Οθωνος

Πρόκειται για την απόκτηση οριζόντιας ιδιοκτησίας επιφάνειας 161,11 τ.μ.

Η Trastor επεκτείνει τη παρουσία της στο κτίριο γραφείων στη Φιλελλήνων & ‘Οθωνος

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.  ανακοινώνει την απόκτηση του υπολοίπου τμήματος του 2 ου ορόφου, κατέχοντας πλέον το σύνολό του, στο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Φιλελλήνων & ‘Οθωνος στη πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την απόκτηση οριζόντιας ιδιοκτησίας επιφάνειας 161,11 τ.μ. Το τίμημα που προσέφερε η Εταιρεία ανήλθε στα 625.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2020. Με την ολοκλήρωση της ανωτέρω απόκτησης η Εταιρεία είναι πλέον ιδιοκτήτρια του 2 ου ,3 ου,4ου και 5 ου ορόφου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά: «H Trastor συνεχίζει να υλοποιεί την επενδυτική της στρατηγική, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο της ένα σημαντικό επενδυτικό ακίνητο, υψηλής προστιθέμενής αξίας, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ικανότητα της να υλοποιεί απρόσκοπτα το επενδυτικό της πλάνο παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v