Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ανακρίτρια σήμερα Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Καλούνται να δώσουν συμπληρωματική απολογία και να απαντήσουν μεταξύ άλλων σε ερωτήματα αναφορικά με τις σχέσεις τους με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακρίτρια σήμερα Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση της Folli Follie θα εμφανιστούν σήμερα τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, στη «σκιά» των αποκαλύψεων που εμπλέκουν δύο πρώην υπουργούς και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με προσπάθεια παγώματος των ελέγχων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στη Folli Follie.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη και ο γιος του Τζώρτζης έχουν κληθεί προκειμένου να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες και να απαντήσουν μεταξύ άλλων σε ερωτήματα αναφορικά με τις σχέσεις τους με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εάν υπήρξε παρέμβαση από μέλη της τότε κυβέρνησης ώστε να μπει φρένο στους ελέγχους, εάν δόθηκαν «κονδύλια» και σε ποιους και εάν υπάρχουν και άλλα πολιτικά πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση σε συμπληρωματική απολογία προς τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου συνέπεσε χρονικά με την αποκάλυψη της έκθεσης της PwC, ωστόσο είχε αποσταλεί από την ανακρίτρια σε προγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία.

Εν τω μεταξύ, ως προς τη διαφαινόμενη εμπλοκή των πολιτικών προσώπων στην υπόθεση, προσεχώς η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v