Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγορές με επαναφορτιζόμενες κάρτες στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εκσυγχρονίζει τις έγχαρτες «Δωροεπιταγές ΑΒ» και «Διατακτικές τροφής ΑΒ» και αυτοματοποιεί τη διαχείριση των πληρωμών.

Αγορές με επαναφορτιζόμενες κάρτες στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Η εταιρεία τεχνολογίας Printec, στο πλαίσιο των υπηρεσιών της για ηλεκτρονικές συναλλαγές, σχεδίασε και υλοποίησε σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος μια ευέλικτη λύση επαναφορτιζόμενων καρτών.

Μέσα από αυτή τη λύση η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να προσφέρουν στους εργαζομένους τους ή στα μέλη τους μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ τη δυνατότητα να διαλέξουν είτε την «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» για εορταστικά δώρα και έκτακτες επιβραβεύσεις ή την κάρτα «ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗΣ ΑΒ» για σταθερή παροχή σίτισης, ανάλογα με τις ανάγκες τους κάθε δεδομένη στιγμή.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιλέγοντας τη λύση της Printec για ηλεκτρονικές πληρωμές με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας, η ΑΒ Βασιλόπουλος εκσυγχρονίζει τις έγχαρτες «Δωροεπιταγές ΑΒ» και «Διατακτικές τροφής ΑΒ» και αυτοματοποιεί τη διαχείριση των πληρωμών. Παράλληλα, η συγκεκριμένη λύση βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, ο οποίος ολοκληρώνει τις συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια, καθώς η κάρτα χρησιμοποιείται για την ολική ή μερική εξόφληση των αγορών του κατόχου, ενώ περιορίζεται σημαντικά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Η λύση της Printec για πληρωμές με επαναφορτιζόμενη κάρτα αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε όλα τα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, με απλοποιημένη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μέσω της έκδοσης επαναφορτιζόμενων καρτών.

Όλες οι συναλλαγές είναι εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς, και η επεξεργασία όπως και η σύνταξη αναφορών γίνεται σε δευτερόλεπτα. Εδώ και 30 χρόνια, κορυφαίες εταιρείες επιλέγουν σταθερά τις λύσεις της Printec για την αυτοματοποίηση των συναλλαγών, βελτιώνοντας την εμπειρία του τελικού πελάτη.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και στον τομέα των συναλλαγών μέσω επαναφορτιζόμενων καρτών, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία των πελατών. Στόχος μας είναι πάντα να συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες με την πολυετή εμπειρία μας στην αυτοματοποίηση συναλλαγών και να μεταφράζουμε τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας σε εξατομικευμένες λύσεις», σχολίασε η κυρία Γεωργία Μπότσικα, Cluster General Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v