Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρούσματα σε επιβατηγό ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ στην Καραϊβική

Σε υγειονομικό έλεγχο που έγινε προχθές στο πλοίο ΚΥΔΩΝ πιστοποιήθηκαν 8 κρούσματα με covid-19 τα οποία είναι μέλη του πληρώματος του ανωτέρω πλοίου και τα οποία ελέγχθηκαν αφού παρουσίασαν σχετικά συμπτώματα.

Κρούσματα σε επιβατηγό ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ στην Καραϊβική

Κρούσματα covid-19 κατεγράφησαν μεταξύ του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου ΚΥΔΩΝ που είναι ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ και εξυπηρετεί την γραμμή ανάμεσα στα λιμάνια Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο και Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας στην Καραϊβική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση σε υγειονομικό έλεγχο που έγινε προχθές στο ΚΥΔΩΝ πιστοποιήθηκαν 8 κρούσματα με covid-19 τα οποία είναι μέλη του πληρώματος του ανωτέρω πλοίου και τα οποία ελέγχθηκαν αφού παρουσίασαν σχετικά συμπτώματα.

Στην συνέχεια θα ελεγχθούν και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος για τα οποία αναμένεται να έχουν βγει τα αποτελέσματα των τεστ τις επόμενες μέρες.

Η ΠΕΝΕΝ ζητά από την ναυτιλιακή εταιρεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΕΝ να παρέμβουν ώστε να ληφθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας των Ναυτεργατών καθώς και των δικαιωμάτων τους όπως αυτά καθορίζονται στη περίπτωση αλλαγής σημαίας του πλοίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v