Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπτώσεις ως 40% σε σειρά προϊόντων από τα Praktiker

Δώρο ο ΦΠΑ σε όλους τους φούρνους μικροκυμάτων και σε εργαλεία κήπου και όλες τις κουκούλες αυτοκινήτου με -30% έως τις 28 Φεβρουαρίου. Ο νέος κατάλογος προσφορών.

Εκπτώσεις ως 40% σε σειρά προϊόντων από τα Praktiker

Η Praktiker Hellas, συνεχίζει τις εκπτώσεις σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, καλύπτοντας κάθε μας ανάγκη, για να απολαμβάνουμε το σπίτι μας.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, με ένα μόνο click, μπορείτε να βρείτε στο τρέχον φυλλάδιο προσφορώνέως τις 28 Φεβρουαρίουμοναδικές εκπτώσεις έως και -40% σε ποικιλία προϊόντων, δώρο τον ΦΠΑ σε όλους τους φούρνους μικροκυμάτων και σε εργαλεία κήπου και όλες τις κουκούλες αυτοκινήτου με -30%.

Παράλληλα, μπορείτε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες προσφορές στα παρακάτω είδη:

  • Δώρο ο ΦΠΑ σε όλα τα εργαλεία εργαστηρίου (επαγγελματικά εργαλεία για μαστορέματα και καθαρισμό), όπως δισκοπρίονα, τροχοί λείανσης, αεροσυμπιεστές, σκούπες, κορυφαίων brands (Bosch, Stanley Fatmax, Karcher, Einhell), έως τις 21/02/2021.
  • -30% σε όλη την ηλεκτρική θέρμανση (ενδεικτικά brands: Delonghi, Morris, Rohnson, Honeyweel, Leyca, Wellio), έως τις 28/02/2021.
  • Έως -40% σε όλους τους αφυγραντήρες (όπως Morris, Inventor, Delonghi, Juro Pro, Wellio, Singer, Rohnson), έως τις 28/02/2021.
  • Έως -30% σε όλες τις σόμπες ξύλου, pellet και υγραερίου, έως τις 28/02/2021.

Οι προσωποποιημένες υπηρεσίες της Praktiker:

 Η Praktiker βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές της, για να τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για τον χώρο τους με ασφάλεια, προσαρμόζοντας άμεσα τη λειτουργία της σε κάθε έκτακτη συνθήκη που επικρατεί και στα ισχύοντα μέτρα ανά περιοχή της χώρας μας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλείτε απευθείας το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ενώ, για τις online αγορές σας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και εύκολα στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail [email protected]

Για κάθε πληροφορία, η έμπειρη ομάδα της Praktiker είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς και στο e-mail [email protected].

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v