Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Μύλοι Λούλη στηρίζει τους πληγέντες σε Ελασσόνα και Τύρναβο

Με την προσφορά 2 τόνων αλεύρι σε συνεργάτες της στους δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν

Η Μύλοι Λούλη στηρίζει τους πληγέντες σε Ελασσόνα και Τύρναβο

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τους συνεργάτες της, στηρίζει τους κατοίκους των περιοχών Ελασσόνας και Τυρνάβου που έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Με την προσφορά 2 τόνων αλεύρι σε συνεργάτες της στους δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Συγκεκριμένα, η δωρεά αλεύρων από τη Μύλοι Λούλη θα αξιοποιηθεί από τους τοπικούς αρτοποιούς, κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο Αρτοποιών Λάρισας, στην παραγωγή ψωμιού για τους συμπολίτες μας των παραπάνω περιοχών.

Η εταιρεία σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι αποδεικνύει καθημερινά ότι η αλληλεγγύη και η φροντίδα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της και με οδηγό τη δύο αιώνων ιστορία της αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v