Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mytilineos: Αρχική καθοδήγηση για επιτόκιο γύρω στο 2,5% στο ομόλογο

Η διαδικασία και η τιμολόγηση αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη. Πού θα διατεθούν τα κεφάλαια που θα αντλήσει η εταιρεία, με τον τίτλο που έχει διάρκεια 5,5 ετών.

Mytilineos: Αρχική καθοδήγηση για επιτόκιο γύρω στο 2,5% στο ομόλογο

Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της άντλησης 500 εκατ. ευρώ μέσω πράσινου ομολόγου από τη Mytilineos. Η διαδικασία εκκίνησε με την αρχική καθοδήγηση για το επιτόκιο να βρίσκεται πέριξ του 2,5%. Η διαδικασία και η τιμολόγηση αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη. 

H εταιρεία έχει δώσει εντολή στις BNP Paribas, Citigroup και HSBC να λειτουργήσουν ως Γενικοί Συντονιστές (Global Coordinators) και Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunners) για τη διάθεση πράσινων ομολογιών, χωρίς εξασφαλίσεις, ονομαστικής αξίας €500 εκατομμυρίων με διάρκεια 5,5 ετών (NCL/Μη Ανακλητές).

Η Εταιρεία προτίθεται να διαθέσει τα καθαρά κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες για (i) την εξόφληση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων, (ii) τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και (iii) την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της Έκδοσης.

Ποσό αντίστοιχο με τα καθαρά κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση ή αναχρηματοδότηση, ολικά ή μερικά, Επιλέξιμων Πράσινων Έργων (συμπεριλαμβανομένων άλλων σχετικών υποστηρικτικών δαπανών), όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Πράσινων Ομολογιών (Green Bond Framework) της Εταιρείας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v