Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιες startups διακρίθηκαν στο 8ο Envolve Award Greece

Οι νικητές δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, και συγκεκριμένα στην τεχνολογία, στο λιανεμπόριο (Retail Tech) και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (FinTech).

Ποιες startups διακρίθηκαν στο 8ο Envolve Award Greece

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, το Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε τους 3 νικητές του 8ου Envolve Award Greece, ενός διαγωνισμού που επιβραβεύει νεοφυείς και αρχικού σταδίου καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση των νικητών πραγματοποιήθηκε στην ΑΤΡΑΚΤΟ και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω των υπηρεσιών που προσέφερε η Chorus Call Hellas.

Οι φετινοί νικητές του διαγωνισμού είναι οι εταιρείες Carge, Momcycle και obko, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νικητών, από την έναρξη του προγράμματος που θεσμοθετήθηκε το 2012, σε 34. Οι νικητές δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, και συγκεκριμένα στην τεχνολογία, στο λιανεμπόριο (Retail Tech) και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (FinTech).

Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση, καθώς και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από το δίκτυο συνεργατών του Envolve.

Η τελετή φιλοξένησε εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της επιχειρηματικής σκηνής: τον Κυριάκο Πιερρακάκη, Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εκπροσωπώντας την Προεδρία της Κυβέρνησης, τον Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τη Ζέττα Μακρή, Υφυπουργό Παιδείας. Το οικοσύστημα καινοτομίας εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, η Μυλαίδη Στούμπου, Regional Director,Partner Business Development στη Microsoft, o Peter Economides, Brand Strategy Consultant, ο Φώτης Καρύδας, δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας, η Μαρίνα Χατσόπουλος, Board Chair στη Levitronix Technologies και ο Χρήστος Σπαθαράκης, Co-Founder & CEO της Ferryhopper.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v