Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 1,4 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο της Intracom Holdings

Η Intrakat επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις το επόμενο διάστημα, τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου Σωκράτης Κόκκαλης.

Στα 1,4 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο της Intracom Holdings

Την αισιοδοξία του για το μέλλον της Intracom Holdings εξέφρασε ο πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης, στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι ο Όμιλος περιλαμβάνει δύο πρωτοπόρες στον κλάδο τους εταιρίες, την Intrasoft International, την IDE, καθώς και την Intrakat, η οποία με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο χώρο της ενέργειας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις στο επόμενο διάστημα.

Ο Δημήτρης Κλώνης, αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intracom Holdings παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του 2020 τόνισε: «To 2020 η Ιntracom, μέσω των θυγατρικών της, κατόρθωσε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην πανδημία, άντεξε. Τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου περιορίστηκαν μεν, σε ελεγχόμενο επίπεδο δε, ενώ έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για ισχυρή ανάπτυξη στα αμέσως επόμενα χρόνια». Συνεχίζοντας την παρουσίασή του, ο κ. Κλώνης αναφέρθηκε με έμφαση σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και ESG ανακοινώνοντας παράλληλα ότι εντός του 2021 θα δημοσιοποιηθεί η πρώτη έκθεση ESG του Ομίλου με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα GRI και SASB.

«Η πορεία προς την βιώσιμη ανάπτυξη δεν είναι μόνο τεχνικό θέμα αλλά αλλαγή κουλτούρας. Πρέπει να πειστούμε όλοι, ότι αυτό θα είναι το νέο μοντέλο ζωής», δήλωσε ο κ. Κλώνης ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του. Στη συνέχεια ο κ. Κλώνης αναφέρθηκε στο ανεκτέλεστο του Ομίλου, που ανήλθε σε 1,4 δισ. ευρώ, σηματοδοτώντας τη δυναμική των εταιριών για γρήγορη ανάκαμψη.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του ο κ. Κλώνης και αναφερόμενος στις προοπτικές του Ομίλου, το «Project 2030» όπως το αποκάλεσε, είπε: «Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της αξίας του Ομίλου, σε ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με όρους σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Η επόμενη μέρα, απαιτεί λύσεις με κέντρο τον Άνθρωπο και μέσο την Τεχνολογία, και μας βρίσκει σε προνομιακή θέση».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v