Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Ιntrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους €19,6 εκατ. στη Ρουμανία

Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που περιμένουμε να υπογράψουμε στη Ρουμανία, δήλωσε ο πρόεδρος της Intrakat, Δημήτρης Κούτρας.

H Ιntrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους €19,6 εκατ. στη Ρουμανία

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας ύδρευσης και αποχέτευσης της κομητείας Ilfov «Apa-Canal Ilfov SA».

Ο πρόεδρος της Intrakat κ. Δημήτρης Κούτρας δήλωσε με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης: «Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που περιμένουμε να υπογράψουμε στη Ρουμανία, η οποία είναι μια αγορά που δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια και που τώρα όμως ανοίγει και αυτή, γεγονός που δημιουργεί καλές
προοπτικές για την Εταιρεία μας».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το έργο αφορά την επέκταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και των αντλιοστασίων λυμάτων, στις περιοχές Mogosoaia, Balotesti & Tunari κοντά στο Βουκουρέστι και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες πολιτικού μηχανικού, τις μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τις εγκαταστάσεις αυτοματισμού καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν

*86,5 χλμ δικτύου διανομής νερού
*30 μονάδες αντλιοστασίων λυμάτων (νέες κατασκευές & ανακατασκευές)
*94 χλμ δικτύων αποχέτευσης

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 35 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v