Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote TV: Εκλεισε συμφωνία με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League που δεν έχουν ήδη κλείσει κάποια συμφωνία μετάδοσης για τη φετινή σεζόν.

Cosmote TV: Εκλεισε συμφωνία με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

Με τρεις ομάδες της ελληνικής Super League έχει ήδη συμφωνήσει η Cosmote TV. Όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μ. Τσαμάζ η Cosmote TV έχει ήδη προχωρήσει στην υπογραφή τριών συμφωνιών με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η NOVA έχει ανακοινώσει ήδη τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος δεσμεύονται με συμβόλαιο με τη Nova για έναν ακόμη χρόνο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League που δεν έχουν ήδη κλείσει κάποια συμφωνία μετάδοσης για τη φετινή σεζόν.

Η Cosmote TV απείχε από το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο νωρίτερα φέτος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

Ο χρόνος πιέζει ωστόσο ακόμα δεν έχουν υπογραφεί όλα τα συμβόλαια, με την ποδοσφαιρική κοινότητα να μην αποκλείει να υπάρξει και καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που όπως επισημαίνουν έχει ξανασυμβεί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μετά από 20 τουλάχιστον χρόνια η super League θα χωριστεί σε δυο πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v