Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill στην Ελλάκτωρ

Σημειωνεται ότι το κύριο αίτημα της Greenhill αφορά στο ότι δεν της επετράπει η συμμετοχή της και ως εκτούτου η δυνατότητα ψήφου στην τακτική γενική συνέλευση του ομίλου Ελλάκτωρ τον περασμένο Ιούλιο.

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill στην Ελλάκτωρ

Την απόρριψη της αίτησης προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Greenhill όσον αφορά την ακύρωση αποφάσεων που ελήφθησαν στην τακτική συνέλευση του ομίλου Ελλάκτωρ τον περασμένο Ιούνιο, αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά Greenhill είχε ζητήσει με προσωρινή διαταγή την ακύρωση των συγκεκριμέων αποφάσεων η οποία επίσης είχε απορριφθεί.

Το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση ακύρωσης των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης εκδικάστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ήταν αρνητική.

Σημειωνεται ότι το κύριο αίτημα της Greenhill αφορά στο ότι δεν της επετράπει η συμμετοχή της και ως εκτούτου η δυνατότητα ψήφου στην τακτική γενική συνέλευση του ομίλου Ελλάκτωρ τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα δε με κύκλους της διοίκησης της Ελλάκτωρ, η Γενική Συνέλευση του Ιουνίου ενέκρινε την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. τόσο για να αποφασίζει Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου όσο και για να θεσπίζει πρόγραμμα διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης για απόκτηση μετοχών (Stock Options).

Η Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, θα συνεχίσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα την υλοποίηση των στόχων της, για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλους τους μετόχους και τους εργαζομένους. παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες του μετόχου GREENHILL παρεμπόδισης του έργου της και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v