Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα ηλεκτρικά φορτηγά της BYD φέρνει στην Ελλάδα η Π. Πετρόπουλος

Η BYD υπέγραψε συμφωνία διανομής με την εισηγμένη για την πώληση και την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση των ηλεκτρικών φορτηγών (eTrucks) της στην Ελλάδα.

Τα ηλεκτρικά φορτηγά της BYD φέρνει στην Ελλάδα η Π. Πετρόπουλος

Τη συνεργασία του με την Όμιλο BYD επεκτείνει η εισηγμένη εταιρεία Π. Πετρόπουλος, καθώς πέρα από τη μέχρι σήμερα σύμπραξη στα ηλεκτρικά λεωφορεία υπέγραψε συμφωνία που αφορά τη διανομή και τη συντήρηση στην Ελλάδα των ηλεκτρικών φορτηγών του κινεζικού ομίλου.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί, αφενός, στη διεύρυνση της προσφερόμενης προϊοντικής γκάμας του ελληνικού ομίλου και αφετέρου, στην ανάγκη προσαρμογής στα νέα δεδομένα που επιβάλλει η αντιμετώπιση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής (πλήρεις ηλεκτρικές λύσεις μηδενικών εκπομπών ρύπων στους εμπορικούς πελάτες της εισηγμένης).

Ειδικότερα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κινεζικού Ομίλου, η BYD υπέγραψε συμφωνία διανομής με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος για την πώληση και την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση των ηλεκτρικών φορτηγών (eTrucks) της BYD στην Ελλάδα.

«Τα μοντέλα BYD που πωλούνται στην Ελλάδα περιλαμβάνουν το βαν ETP3 που έχει σχεδιαστεί για αστικές δραστηριότητες διανομών, το φορτηγό εμπορευμάτων ETM6 που είναι ιδανικό για διανομές μέσα στην πόλη, το φορτηγό διανομών ETH8 και τέλος, τον τράκτορα EYT για τερματικούς σταθμούς λιμανιών και επιτόπιες εργασίες. Όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της BYD παρέχουν δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας οδήγησης, χαμηλή ηχορύπανση για αστική και νυχτερινή λειτουργία και με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αποτελούν ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός για την παροχή ενός καθαρότερου, πιο υγιούς περιβάλλοντος» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Επιλέξαμε την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ως εταίρο αντιπροσώπευσης για τα ηλεκτρικά φορτηγά μας στην Ελλάδα λόγω της απαράμιλλης εμπειρίας της στη διανομή και κατασκευή προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας, με ιστορία 99 ετών στην Ελλάδα. Είναι ευρέως αναγνωρισμένοι ως ειδικοί της βιομηχανίας και της αγοράς στην Ελλάδα και η γνώση τους για την αγορά και τους καταναλωτές, αλλά και η υποστήριξη που παρέχουν μετά την πώληση τους καθιστά ιδανικούς εταίρους αντιπροσώπευσης της BYD» υποστήριξε ο Isbrand Ho, διευθύνων σύμβουλος της BYD Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v