Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα τηλεοπτική πλατφόρμα από τη Nova με τιμές από 10 ευρώ

Η νέα πλατφόρμα αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της Nova ενώ αποτελεί και μια πρώτη απάντηση στον ανταγωνισμό. Τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας EON, τι προσφέρει στους καταναλωτές.

Νέα τηλεοπτική πλατφόρμα από τη Nova με τιμές από 10 ευρώ

Την πλατφόρμα ΕΟΝ ανακοίνωσε σήμερα η NOVA, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ για το τηλεοπτικό περιεχόμενο και 30 ευρώ για συνδυαστικό πακέτο, σταθερή τηλεφωνία, Ιnternet και συνδρομητική.

Η streaming πλατφόρμα ΕΟΝ, που θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της NOVA δίνοντας τη δυνατότητα για πολλές διαδραστικές υπηρεσίες, αποτελεί από τις πρώτες συνέργειες με τη United Group αλλά και την πρώτη απάντηση της εταιρείας στον ανταγωνισμό.

Η νέα της πλατφόρμα ΕΟΝ προσφέρει over the top πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και στο live περιεχόμενο της πλατφόρμας, χωρίς τη χρήση δορυφορικού πιάτου.

Ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, υποστήριξε ότι η νέα πλατφόρμα χρησιμοποιείται ήδη από 2 εκατομμύρια συσκευές, είναι γρήγορη, απλή, εύκολη, με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Μέχρι σήμερα η Nova έχει διαθέσιμη μόνο την υπηρεσία Nova On Demand, ενώ η Cosmote TV έχει επενδύσει στη νέα ιντερνετική πλατφόρμα που επιτρέπει τη ζωντανή και κατ’ επιλογή θέαση των προγραμμάτων και την αναζήτηση σειρών, ταινιών, εκπομπών και ντοκιμαντέρ από την ταινιοθήκη της ή από τα υπόλοιπα κανάλια.

Ο συνδρομητής της Nova θα έχει διαθέσιμο το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει σε όλες τις συσκευές του, Smartphones, Tablets, Laptops (PC, Mac) και Smart TV (οπουδήποτε έχει σύνδεση Ιnternet, όπως είναι και το σλόγκαν της πλατφόρμας).

Η EON TV δίνει επίσης τη δυνατότητα του Catchup TV (παρακολούθηση περιεχομένου έως και 7 μέρες μετά τη μετάδοσή του), της διακοπής και συνέχειας στην παρακολούθηση ενός οποιουδήποτε προγράμματος σε άλλη συσκευή, προσωπική βιβλιοθήκη, αναζήτηση κ.α.

Η United Group έχει λανσάρει την ΕΟΝ, μεταξύ άλλων, σε Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Κροατία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v