Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Cosmote TV πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Κύπελλο Ελλάδας

Η Cosmote TV διεκδίκησε και πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο πρώτος διαγωνισμός, όπου μοναδικός διεκδικητής ήταν η Nova, κηρύχθηκε άγονος ενώ στον δεύτερο διαγωνισμό τελικά συμμετείχε μόνο η Cosmote TV.

H Cosmote TV πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Κύπελλο Ελλάδας

Η Cosmote TV θα μεταδίδει για φέτος τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς τελικά πήρε τα δικαιώματα στον δεύτερο διαγωνισμό που πραγματοποίησε η ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε πλήρης ανατροπή στη διεκδίκηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να κηρύξει άγονο τον πρώτο διαγωνισμό.

Η Cosmote TV, η οποία ξεκινά από σήμερα να μεταδίδει τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, δήλωσε παρών στο νέο διαγωνισμό, ωστόσο η Nov αποφάσισε να μη διεκδικήσει εκ νέου το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος βρήκαν πλέον τηλεοπτικό πάροχο, με τη Nova, αν και ήταν η μοναδική συνδρομητική πλατφόρμα που είχε καταθέσει πρόταση στον πρώτο διαγωνισμό, να μένει εκτός. Η απόφαση της Nova ήταν συνέπεια και της απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την κήρυξη του πρώτου διαγωνισμού για το Κύπελλο Ελλάδος ως άγονου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v