Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο έργο για την Ακτωρ στη Λάρισα

Στην Ακτωρ πρόκειται να ανατεθεί η κατασκευή της Αεροπορικής Βάσης της Λάρισας από την Environmental Chemical Corporation. Στα 19,5 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός.

Νέο έργο για την Ακτωρ στη Λάρισα

Στην Ακτωρ πρόκειται να ανατεθεί το νέο έργο κατασκευής και βελτιώσεων υποδομής της Αεροπορικής Βάσης στη Λάρισα, από την Environmental Chemical Corporation, ύψους 19,5 εκατ. ευρώ.

Το έργο αφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αεροπορικής Βάσης της Λάρισας και το αντικείμενό του αποτελείται από την κατασκευή δύο (2) υπόστεγων συντήρησης μεγάλης έκτασης (LAMs), ενός (1) κτιρίου συντήρησης αεροσκαφών, ενός (1) κτιρίου εγκαταστάσεων, την επέκταση των διαδρόμων τροχοδρόμησης, την κατασκευή χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και την κατασκευή θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

Επίσης περιλαμβάνεται η ανακατασκευή των οδοστρωμάτων τμήματος των διαδρόμων τροχοδρόμησης, η κατασκευή βοηθητικού χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και η εγκατάσταση εξοπλισμού. Η διάρκεια του έργου προβλέπεται 12 μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του 2022.

Το έργο ανατέθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (NAVFAC) στην αμερικανική εταιρεία Environmental Chemical Corp. (ECC)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v