Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Deal με Amicross για το ακίνητο στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου

Η Intracom ανακοίνωσε την πώληση του 50% της Devenetco η οποία είναι κύρια ακίνητης περιουσίας στο Καλό Λιβάδι, στην Amicross. Συμφωνία για κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών από την Intrakat.

Intracom: Deal με Amicross για το ακίνητο στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου

Σε πώληση του 50% της θυγατρικής Devenetco, κύριας ακινήτου στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου, στην Amicross προχωρά η Intracom Holdings, με την Intrakat να αναλαμβάνει την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο ακίνητο. 

Ειδικότερα, η Intracom Holdings, σε συνέχεια της από 19.10.2021 σχετικής γνωστοποίησής της, ανακοινώνει ότι στις 26.11.2021 η, κατά ποσοστό 82,64% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία INTRADEVELOPMENT ολοκλήρωσε την πώληση και μεταβίβαση στην εταιρεία «AMICROSS LTD» του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%, σύμφωνα με τις προβλέψεις της από 18.10.2021 σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών.

Η “Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών. Το τελικό τίμημα της ως άνω συναλλαγής διαμορφώθηκε στο ποσό των € 32.389.278,35.

Εν συνεχεία, η Intrakat ανακοίνωσε ότι στις 25.11.2021 υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία "AMICROSS LTD" με τους βασικούς όρους για την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου , προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v