Θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων: Παράταση αιτήσεων για γυναικείες ομάδες

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα φιλοξενίας. Τα οφέλη και η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων.

Θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων: Παράταση αιτήσεων για γυναικείες ομάδες

Έως και την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη νεοφυών γυναικείων επιχειρηματικών ομάδων / επιχειρήσεων, στη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α., του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Ε.Β.Ε.Α.

Το Ε.Β.Ε.Α., η Θ.Ε.Α. και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών - *Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε., απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε καινοτόμες γυναικείες επιχειρηματικές ομάδες / επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους, στη δομή της "Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α.", του "Κέντρου Επιχειρηματικότηταs - Κωνσταντίνος Μίχαλος" και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας του Ε.Β.Ε.Α.

Στο πρόγραμμα φιλοξενίας καλούνται να υποβάλλουν αίτηση ένταξης / συμμετοχής:

- Νεοσύστατες επιχειρήσεις με γυναίκες ιδρύτριες ή και συνιδρύτριες, καθώς και επιχειρήσεις στις οποίες οι γυναίκες κατέχουν την πλειοψηφία των μεριδίων/μετοχών της επιχείρησης και συμμετέχουν με ποσοστό πάνω από το 50%, στην εκτελεστική διοίκηση/διαχείριση της επιχείρησης.

- Νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες, στις οποίες τα μέλη τους αποτελούνται από γυναίκες, σε ποσοστό τουλάχιστον 50%.

Οφέλη

Τα οφέλη που εξασφαλίζουν όλες οι επιχειρηματικές ομάδες από τη συμμετοχή τους στη Θ.Ε.Α., περιλαμβάνουν:

✓ Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα διοίκησης, μάρκετινγκ - προώθησης πωλήσεων, νομικών και φοροτεχνικών θεμάτων κ.ά.

✓ Προώθηση συνεργειών μεταξύ των επιχειρηματικών ομάδων.

✓ Υποστήριξη για την πρόσβαση σε επενδυτικά κεφάλαια που αφορούν στη χρηματοδότηση της νεοφυούς επιχείρησης.

✓ Συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια.

✓ Δράσεις επιχειρηματικής δικτύωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

✓ Διαμόρφωση κοινών ενδιαφερόντων και στόχων μεταξύ των νεοφυών ομάδων, σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Αίτηση

Στην ιστοσελίδα *www.theathensincube.gr υπάρχει η αίτηση υποβολής πρότασης για την ένταξη στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α., καθώς και οι οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή της, ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο* e-mail *[email protected] *και στα τηλέφωνα της Γραμματείας της Θ.Ε.Α.:***211 1036904, 211 1036935, 211 1036958 από τις 8:00 π.μ. έως και τις 16:00 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v