Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα για την ΑΝΕΚ

Η απάντηση της τράπεζας σε ερώτημα της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.

Πειραιώς: Αξιολογούνται όλα τα ενδεχόμενα για την ΑΝΕΚ

Η Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει και αξιολογεί σε διαρκή βάση κάθε πιθανή εναλλακτική πρόταση διαχείρισης και αναδιάρθρωσης του επενδυτικού και δανειακού χαρτοφυλακίου της, υποστηρίζει η τράπεζα απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Αναλυτικά:

Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με φερόμενη υπό εξέταση απορρόφηση της εταιρείας ΑΝΕΚ Α.Ε. από την ΑΤΤΙΚΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, η Πειραιώς Financial Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική της Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει και αξιολογεί σε διαρκή βάση κάθε πιθανή εναλλακτική πρόταση διαχείρισης και αναδιάρθρωσης του επενδυτικού και δανειακού χαρτοφυλακίου της, με βασικό στόχο τη στήριξη της ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών της και συνακόλουθα των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους, πελάτες και εργαζόμενους της.

Η Πειραιώς Financial Holdings θα ενημερώνει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό σε περίπτωση τυχόν οριστικοποίησης συναλλαγής, η οποία θα έχει λάβει τις αναγκαίες εγκρίσεις από τα αρμόδια όργανά της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του εφαρμοστέου νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v