Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PCS ΑΕ: Fintech of the Year με ένα χρυσό και έξι αργυρά μετάλλια

Ποιες διακρίσεις έλαβε η εταιρεία στο πλαίσιο των Digital Finance Awards 2022. Σύγχρονες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και δέσμευση για το μέλλον.

PCS ΑΕ: Fintech of the Year με ένα χρυσό και έξι αργυρά μετάλλια

Οκτώ βραβεία απέσπασε στα Digital Finance Awards 2022 η PCS και αναδείχθηκε «Fintech of the Year». Oπως επισήμανε η εταιρεία, η εξαιρετική πορεία της το 2021 επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εταιρεία, μέλος του ομίλου Epsilon Net, τιμήθηκε με τα εξής βραβεία:

• Grand Award - “Fintech of the Year

• Gold Award στην κατηγορία Best Digital Initiative for Pension Products

• Silver Award στην κατηγορία Best Core System Project

• Silver Award στην κατηγορία Best Digital Initiative for Investments’ Products

• Silver Award στην κατηγορία Best Insurtech Solution

• Silver Award στην κατηγορία Best Financial Performance Initiatives – Silver Award

• Silver Award στην κατηγορία Digital Insurance / Miscellaneous

• Silver Award στην κατηγορία Best Private Banking / Wealth Management Digital Management

«Η βράβευση της PCS ως Fintech of the Year αποτελεί την επιβεβαίωση και το επιστέγασμα των προσπαθειών όλου του προσωπικού της εταιρείας σε έναν κοινό στόχο: την ανάπτυξη τεχνολογικά σύγχρονων λύσεων για τον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον τελικό χρήστη. Η απονομή επιπλέον επτά καθετοποιημένων βραβείων, για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς τομείς της επαγγελματικής διαχείρισης περιουσίας, της διάθεσης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και της πλήρους ενημέρωσης των επενδυτών, και της Διαχείρισης των Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων των Ασφαλιστικών Εταιρειών, μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Γεώργιος Ξενόφος, διευθύνων σύμβουλος της PCS AE.

Τα «Digital Finance Awards 2022» βραβεύουν καινοτόμα έργα, εφαρμογές και πληροφοριακά συστήματα στον τραπεζικό, ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό τομέα. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v